Over Ons

Kennismaking? Altijd leuk!

Algemeen over ons.

Kitbedrijf Waterdicht heeft zowel ervaring met particulieren als met kleine en grote bedrijven. Voor iedere klant hebben we de beste oplossing. We onderscheiden ons door zowel hoge kwaliteiten te bieden als zeer scherpe tarieven. In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd. Veel nieuwe materialen op de markt van verschillende kwaliteiten. Wij hebben altijd de hoogste kwaliteit gehanteerd, omdat we ons aan de kwaliteitseisen willen blijven voldoen die gesteld zijn door de NEN-EN-ISO 9001.

Kitbedrijf Waterdicht heeft enkel VCA gecertifieerde en gekwalificeerde personeel in dienst die aan uw wensen qua voegafdichting kunnen voldoen. Onze goed opgeleide en goedlachse medewerkers doen hun werk met veel passie en plezier. Het is essentieel bij het kitten dat de taak secuur en zorgvuldig gebeurt. Haastige spoed is zelden goed. Bij voegafdichting kan dat grote gevolgen hebben. Gelukkig zal u die problemen niet hebben bij Kitbedrijf Waterdicht. Onze specialisten werken altijd geduldig en nauwkeurig en doen tevens meerdere controles tijdens hun werk. Zo kunnen we de schade te allen tijde beperken en er direct op anticiperen.

Onze kwaliteiten.

Onze specialisten zullen altijd op voorhand met u alle mogelijkheden bespreken en u alles duidelijk uitleggen.

Kwaliteit staat bij Kitbedrijf Waterdicht hoog in het vaandel, echter zijn er invloeden die het geen constante factor maken. Van invloed zijn: omgevingsvariabelen, materiaal voorkeuren, doseringen en menselijk falen. Om onze kwaliteit te allen tijde toch hoog te houden, worden er stelselmatige controles uitgevoerd.

Onze vakmanschap.

Hebt u een kitter nodig, bel Kitbedrijf Waterdicht!

Uiteraard staan er op internet zijn veel tips en filmpjes over het zelf verwijderen van uw oude kit. Hierbij wordt het vaak door een expert op het gebied van kitten gedaan en lijkt het allemaal zeer eenvoudig. Niets is minder waar. Hoewel het mogelijk is om uw eigen kit te verwijderen, is de kans zeer groot dat het restjes achterlaat. Om daar vervolgens nieuwe kit overheen te doen is de kans zeer groot dat het niet zal hechten en andere lange termijn problemen.
Kitbedrijf Waterdicht is een professioneel en ervaren bedrijf, voor heel Nederland. Onze bedrijf telt niet de meeste personeel maar elke specialist van ons telt voor 5 en werkt voor 10 voor de prijs van 1! Of het nou gaat om afdichtingen, lekkages of schimmel, de professionele kitter van Kitbedrijf Waterdicht is de juiste persoon voor de klus. Voor elke situatie, Kitbedrijf Waterdicht heeft de oplossing. Professioneel, zorgvuldig, meedenkend, advies op maat en zelfs een leuke gesprekspartner. Kitbedrijf Waterdicht heeft het allemaal!Bekijk onze foto’s op de site om professioneel kitwerk te zien.

Onze organisatie.

De organisatie bestaat uit diverse specialisten. Als team dragen we er samen zorg bij, dat we juiste en beste materiaal te allen tijde ter beschikking hebben. Door de constante veranderende markt, zit er veel tijd in het uitzoeken van alles. Maar bij Kitbedrijf Waterdicht is klant koning en we investeren graag de extra tijd voor onze klanten om zo er zorg voor te dragen dat ze altijd de beste van de beste krijgen. Professioneel, zorgvuldig, meedenkend, advies op maat en zelfs een leuke gesprekspartner. Kitbedrijf Waterdicht heeft het allemaal!